Ojojoj det finns då konstiga människor

Hello :)
Jag har ätit glaaaass och lyssnar/tittar på inför juråvichon dång cåntest. MÅNGA knäppa sånger, MÅNGA dåliga sånger...! Tänk att folk gillar dom?
PUSS OCH GODNATT!
image description

Vaddå valborg?

HEJ :D
Idag har jag myst, haft pollenallergi, fikat, läst, målat av kick back pack och ridit :)
Nu väntar jag på maten, kan nog ta ett tag, vi grilla och grillen är inte ens igång haha. Jag ska iaf grilla marschmellows. (tror jag stavade fel där, haha)

Idag är det ju valborgsmässoafton som det heter, och då brukar man ju festa, eller iallafall titta/tända en majeld. Men ska nog inte göra det.
Känner att det blev ett väldigt innehållsrikt, intressant och vettigt inlägg.

image description
Hejdå kära vänner!

Kick Back Pack

Hej sötisar :)
Jag har ritat alla i kick back pack och satte ihop ett litet kollage haha ^^
Inte jättelikt men men :D


SURFA♥

AHhh jag längtar galet mycket till när vi ska åka till Frankrike i sommar :) Dels för att träffa släkten men oxå att bada och lära mej surfa! Ser så härligt ut :D
SÅ, jag tog min längtan och gjorde nått kreativt.
Ännu ett kollage haha^^
erkänn det ser härligt ut?!

Whoopies

Man vill ja bara äääta när man ser dom!


Go'kväll barn

Tjeeenare mannen!
NU sitter jag och tittar på Mästarnas Mästare på Sebbes dator. Älskar skärmen, asastor och så, hatar tangentbordet! HAHA.
Annars har jag typ planerat outfits och ätit whoopies :) Så hääääääär skönt att inte gå till skolan imorn :D YAY!
Puss och Kram xoxo

Inspiration ^^

Rubriken säger allt, right?

En liten snabb update :)

HEJ läsisar!
Nu sitter jag och väntar på maten = hungrig tjej :D

Idag har jag träffat mormor och morfar, rensat i jordgubbslandet samt bakat whoopies :) Låter kanske inte jättekul, förutom det sista höhö. Nej men det har vart lugnt och skönt = SÖNDAG haha.
Har inte så mycket att säga förutom det, hoppas eran söndag har vart fin^^
Puss och Kram xoxo
image description
gott ju

Dagens vårtecken

När man kan kissa i trädgården utan att frysa röven av sig.


Bästa tipset!

HEJ och GODMORGON barn!
Bästa tipset: Ni vet sånt där läppsyl som är till för torra läppar, det kan man använda i hela ansiktet! Eller tror ja iallafall. Jag har pollenallergi och typ kliade mej asmycket i ögonen och då blev jag astorr typ runt ögonen. Då använde jag läppsyl! Och typ runt näsan kan man använda det hehe. I mitt är det typ D vitamin och det är väl bra?

HEHE.

BRA TIPS!

Naglar :)

Hello ^^
Jag är inte särskilt bra på att måla naglarna, jag brukar måla utanför och orkar aldrig vänta tills det har torkat och då blir det kladdigt and stuff.
Men det som jag älskar just nu är: rymden, regnbågar och pasteller :D

Så jag gjorde ett litet kollage för att visa :)

what do you think?

Rubriken på förra inlägget skulle ha vart på det här...


Kolakakor är gott ju

Nu sitter jag och kollar på Alice i Underlandet, Tim Burton versionen. Den ääääägeeeeeer!


Massa kul på gång!


Dagens outfit 27/4


Glömde att visa mitt verkligen fina bokstöd jag gjort i slöjden...


Jag har fått rymdmani

Jag älskar rymden! Elr iaf saker med sånt 'mönster'. Jag ska göra ett par rymdshorts, ska bara hitta ett par att måla på :) och idag på Gina hittade jag en suuuuuuuperfin rumdtröja. JAG ÄLSKAR DEN. Ni får se några dåliga bilder idag och så får ni bättre imorn haha :D


Nu blev jag glaaaaaaaad!!!

Hej ;)
Förut var jag ju på jättekonstigt humör men nu är jag gla igen! Jag kom på att jag inte har berättat för er att jag har beställt en vintage jumpsuit från steffy!! Som jag nog ska ha på skolavslutningen. Wiiiie! Snart kommer den från Miami :D
Här får ni en bild!!


torsdagen idag

Nu känner jag mej såhär: ???

Idag har jag vart på stan med Liv en kortis, hittade en t-shirt från Gina som jag äääääääälskar! Så nu har jag bestämt att Gina är en bra affär ^^

Jag kollar på Djungelns Drottning nu.

Jag känner mej jättetråkig just nu men har typ inget mer att säga.

PUSS :D


känner mej träffad...

lyssnar på kate nash, hon sjunger "and everybody think i'm weird"
känner mej träffad? JEPP. Hehe.
ÄTER KLADDKAKA.
Ja, jag är extremt onyttig. Men ska snart börja springa och sånt så...
HAHA.

ser ut som jag tänker "wow en bajskorv!"


det här nlägget handlar om massa saker så hur ska jag kunna välja en sak att skriva som rubrik?

HEJ.
Min dator är megaknäpp och jag hade tänkt göra massa roliga och busiga saker idag men så blev det inte. Asså på datorn. Jag har vart jättebusig idag annars!!

MEN med boktipsen och sådär har jag bestämt att jag bara skriver en lista med massa bra böcker och då kan ni ju kopiera och klistra in den i word och kanske skriva ut? Sen kan ni ta med den till biblan eller kanske bokhandeln för att fixa MÅNGA BRA SOMMARLOVSBÖCKER! Det är trots allt bara 50 dagar kvar till skolavslutningen. AAAAAHHHH! Det känns läskigt och farligt och spännande och kul :) Jag kom på att om ni vill ha hela boktips, asså med mer recensioner kan ni ju bara klicka på kategorin boktips i menyn. Där är ju alla braiga! Dom ska ni såklart oxå skriva upp och låna/köpa :D Javet att det kan låta nördigt att gå till biblioteket och så, men vem bryr sig? Spelar det nån roll om några no-lifers som inte vet vad dom ska göra säger att du är nördig? DOM ÄR JU TRILJONERS BILJONERS GÅNGER VÄRRE! Och vad är det för fel med att vara nördig? Och varför är det nördigt att läsa och hänga på biblan? Är det nördigt att vara smart? Är det nördigt att vilja få bra betyg? Är det nördigt att inte vilja hamna i kassan på ica? (inget illa menat till dom som jobbar där, ni fattar vad jag menar) Isånnafall kan man ju fråga: ÄR DET NÖRDIGT ATT VILJA FÅ ETT BRA LIV? Jag tycker inte det. Men värför bryr ni er om vad jag tycker? SKIT I MEJ, du är den viktiga i det här!! Varför ska du bry dej så mycket vad andra tycker att man glömmer sej själv? SJÄLVKLART, ska man lyssna på andras åsikter ibland men man ska absolut inte må dåligt eller få dåligt självförtroende för att nån säger att du är nördig! FÖR VEM BRYR SEJ OM VAD DOM TYCKER?

Hoppas att ni fattar vad jag menar, skrev allt detta superdupermegasnabbt så det kanske är lite fel här och där, men huvudsaken är ju att ni fattar vad jag menar :)

PUSS OCH KRAM ALLA FINA DÄRUTE! Ni är guld värda!







Dagens outfit 25/4


Onsdagshäng i skolan

Hej :D
Jag sitter i skolan (blä) och ska snart ha musik. ???? Det kommer bli spännande och farligt.
Hejdå.


Todays armswag


Yesterdays armswag


rösten (den man pratar med ni vet)

Jag läser ganska många olika bloggar och det är roligt hur man föreställer sig att personen bakom texten ska prata! Jag har alltid en speciell röst i huvudet när jag läser olika bloggar. Många är ju 'den rätta' eftersom jag har hört videobloggar och sånt, men andra har jag ingen aning om hur dom låter i verkligheten :D T. ex Kissie hade jag ingen aning om innan idag när jag såg på en av hennes videobloggar! Hon hade mycket mörkare röst än vad jag tänkt :)

En annan sak är att man typ ändrar röstläge när man pratar olika språk :D RULIGT VÄRRE 8D

HAHA, jag är helt flummig och blev lite stressad nu med. Min tisdagskväll i ett nötskal. Nu ska jag gå och dusha sen ska mamma förhöra mig..

PUSS!
image description


Popcorn :D

HEJ :D
Nu försöker jag lyxa till tisdan lite med popcorn från igår som jag hitta under soffan (jag hade glömt att jag la dom där). Känns rätt bra endå. ÄLSKAR VÄDRET! varmt och skönt och inget regn :)
Har inte mycket mer att säga förutom det, ni får lite bilder jag försökte göra fina men dom blev bara skumma.


gott ju

Idag är det måndag ju

Hej läsisar!
Idag är det måndag óch jag har tagit en spruta som gjorde ont men jag var så hyper innan så det var väl det jag behövde för att lugna ner mej. Men jag fick en festis! GLAD CHEY :D

Nu ska jag plugga spanska och engelska, tjolahopp!

PS. Jag har fixat med boktipsen så snart börjar dom igen!

PS2. FÖLJ MEJ PÅ BLOGLOVIN'

Massa kramar och pussar :D

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahá

Mat!

Mat är gott, det här åt jag ikväll :)


Bilder på mina sommarfynd :D

Här kommer bilder på alla grejer förutom shortsen, det är ju bara vanliga shorts så..


Söndag redan?

Hej :peddosmile)

Nu är det söndag och jag känner mej lite smått panikslagen. För jag har spanska till ons och eng till ons med. Och inga böcker hemma. Jaja, tar med dom imorn. Men har en del av spanska här iaf. Eller pappa kom med den nyss. HAHA, jag är kaotisk. Oj shit nu kom jag på tt vi ska spruta imorn oxå! Men det är på morronen och då passar det bra med lite smärta för att vakna ;D

Det var väl allt jag hade att säga...
Eller vänta.
Jag är ju jätteefter med boktipsen så vet inte riktigt hur jag ska göra med det? Kanske hoppar över några? Äsch, det löser sej!

image descriptionimage description
dom tre musketörerna (hade ingen bra bild på liv, så fick bli den som var mest lik HAHA)

PUSS!

Stora städardagen

Mornin' <3

Jag har precis ätit frukost och ska gå ut i stallet för att mocka. Sen ska jag duscha innan Stora Städardagen sätter igång. Vi får se om jag överlever!

Ps. Bilder på mina nya fina saker kommer upp idag!
image description
//knasbollen på bilden

Hemma igen :D

Nu är jag hemma från Norrköping. Så nu är jag redo för sommarn!!!  Fick med mig ett par shorts, två bikinis, två par ballerinaskor och alla tre Hungerspelen-böckerna. Tack världens bästa mamma! Ni ska få bilder ikväll :)

Här är ett litet inspirationskollage som jag gjorde imorse :D

alla bilder från weheartit

Puss och Kram xoxo

Norrköpingstadendärjagintebor

Såhär kul har vi:


Mitt andra köp

Här är min nya fina krage från Lindex :D


Satt i minst en kvart och försökte komma på en bra rubrik och ändå var det här det bästa jag kom på

Hello darling!
Nu är det lördag och snart ska jag gå ut i stallet och mocka. Efter det ska jag, mamma och Felix åka tll Norrköping för lite shopping och mat på Pizza Hut. Mamma fyller nämligen år idag och det var det hon ville göra på sin födelsedag :) Men det blir nog kul, ska få en ny bikini och sommarskor (äntligen!).

Hoppas ni har en fin lördag!


Mina nya shorts!!

Gomorron :D
Nu ska ni få se en bild på shortsen jag köpte igår, älskar dom mer och mer för varje sekund! Ni lär ju få se dom på massa härliga outfitbilder i sommar :)


Me heart inspo





alla bilder från weheartit, hm och topshop.


Fredag nuigen!

HEj :D
Nu sitter jag i soffan och halvtittar på Let's dance. Popcorn och chips än så länge, snart kommer godiseet fram haha ^^

Idag var jag ju på stan med Linnea och Liv, mina två musketörer. I början var Zara med oxå, en riktigt cool brud i  min parallellklass 8D J
Jag köpte ett par turkosblå shorts på h&m och en paljettkrage på lindex. FINT! Är jättenöjd :) Det kommer bilder imorgon!

Jag älskar att bli inspirerad, och perfekta sidor för det är weheartit och topshop. Snart kommer det upp lite bilder jag knåpat ihop!

Här var nått för bloglovin' följ mej!!
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3537988/greenroom?claim=7rjah8wfazd">Följ min blogg med Bloglovin</a>

Puss och Kram xoxo

LinköpingStadenDärJagBor

Hej!
Nu sitter jag på espresso house och har gått på stan med miffona :) här kommer en bild!


Friday i'm in love

Hello :)
Nu är det äntligen fredag, dagen som alla väntat på. Så jag tänkte bjuda på en liten mysig fredagslåt! En riktig klassiker faktiskt :D


än en gång hade jag rätt...!

HEJ :D
Nu är det fortfarande torsdag men kväll. Jag hade rätt om att den här dagen skulle bli förvirrad. Nästan hela dagen ville man bara rynka pannan och säga "va?". Eller jag kände så. Och Linnea. Haha.
Idag invigdes ju New Yorker i LinköpingStadenDärJagBor. Det var jättefint, men myyyyycket folk!!
Som ni märker har min dag varit extraordinärt spännande!! En rolig sak som ioförsej händer imorn FREDAG är att det är bokens dag imorn och då har vi inga vanliga lektioner :D OHYEAH! Sen efter skolan ska jag till LinköpingStadenDärJagBor med mina musketörer med mustash. KUL! Ska nog köpa en krage på Lindex. Kanske. Hehe. Imorn försöker jag knåpa ihop en rolig outfit så ska ni få dagens outfit. Känner att jag skriver vääääldigt sammanhängande!
Om ni tycker jag är tråkig kan ni väll kika in på någon av dom braiga bloggarna som är länkade i min meny :)
Puss och Kram xoxo
image description

Jag är en förvirrad mås, men Linnea är en extremtjättemycketväldigt förvirrad gås.

HEJ!
Idag är det torsdag och den blir nog jättekonstig. För jag vet inte om vi ska ha utegympa(?) och typ inget alls förutom att det blir morotssoppa till lunch(!).
Uppdaterar senare om vad som händer ...


WensdejWensdejWensdej

Hej :D
Idag är det onsdag! Vet inte riktigt vad jag tycker om det? Men imorn är det torsdag och då öppnar New Yorker i Linköping! wiiie :D ska jag vara ärlig har jag inte mycket mer att säga. Snäll kan ni väl säga vad ni tycker bloggen ska handla om! Mer outfits, musiktips, boktips, bakning, shopping, hästar, vad tycker ni? Ge mej maaaassa förslag!!
Tack!
Ni är bäst!
//tjejen på bilden!

Mitt musiktips 2!

En fransk låt som är asskön :D


Mitt bästa låttips just nu!

LYSSNA!


Kvällskakan

Ikväll bakade jag en liten kladdkaka/browniekaka. Den var god! Sååå, här kommer bilder :D


Planer inför sommarn :D

HEJ!
Jag vet att det har vart dålig uppdatering, men jag mår iallafall bra nu!!
Jag vill bara berätta att i sommar åker jag till Cap Féré (stavning). Det äääääääger där!! Och det bästa: Vi kommer hyra surfbrädor och prova att surfa :D FATTA VAD COOLT!
Och jag önskar mej en undervattenskamera, och det passar ju perfekt!!
Just nu kollar på på Top Model All Stars :D KUUL! Hehe, underhållning i alla fall :)
Mer uppdatering imorn för nu snor pappa datorn...
Puss och Kram xoxo
uppe bland molnen påväg till Frankrike...

Att skriva ett inlägg

HEJ.
Jag är riktigt trött idag. Så förlåt för dålig uppdatering, men nu ska jag gå och sova. Eller kanske inte riktigt än. Vet inte.
MEN, en positiv sak i alla fall! Jag ska göra något superspännande som ni såklart ska få ta del av. Jag ska göra ett DIY-projekt. Det är allt jag säger än så länge :D
Puss och Kram xoxo

???

Tänkte göra ett roligt och intressant inlägg men orkade inte. Därför skrev jag det här:

Jag har gott i skolan en dag och är redan trött på den.

Vilket inspirerande och positivt uttalande!

Adjö!

Idag. Måndag.

HEJ sötisar.
Idag är det måndag. Haha. Vilket skämt. Nu sitter jag och ska snart bege mej ut till stallet. HEJDÅ!

Bloggar mer om en liten stund!

Puss!
image description


Snyggaste färgcombon!


Boktips #36 #37 och #38

Titel:
Författare:
Typ av bok:
Handling:
Lättläst?
Sidor:
Betyg:
Passar den mig?
Övrigt:
Bild!
Titel: Doktor Proktors pruttpulver
Författare: Jo NesbØ
Typ av bok: Rolig :D
Handling: Handlar om Lise, Bulle och Doktor Proktor som hittar på massa knäppa saker...!
Lättläst? Japp.
Sidor: ca 300
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? ålder 7-11
Övrigt: Del 1 av 3
Bild!
Doktor Proktors pruttpulver : en ruskigt rolig berättelse
Titel: Doktor Proktors tidsbadkar
Författare: Jo NesbØ
Typ av bok: Rolig :D
Handling: Läs uppe..
Lättläst? Japp
Sidor: ca 300
Betyg: 10 av 10
Passar den mig? ålder 7-11?
Övrigt: Del 2 av 3
Bild!
Doktor Proktors tidsbadkar : en ruskigt rolig berättelse
Titel: Doktor Proktor och jordens undergång. Kanske.
Författare: Jo NesbØ
Typ av bok: Rolig :D
Handling: Läs där uppe!
Lättläst? Japp.
Sidor: ca 300
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? ålder 7-11
Övrigt: Del 3 av 3
Bild!
Doktor Proktor och världens undergång - Kanske.

Min regnbåge

Här kommer en bild på mitt konstverk, haha. Hoppas ni tycker om det ;D
Puss och Kram xoxo


Ännu mer godsaker...

Det här åt jag till frukost, hehe. Så himla gott. Det är kex från Holland. Typ lite våffelliknande, tunna kex med typ kola-fyllning emellan. Jag döööör!!


I love mellis

Hej sötnosar!
Jag har bakat kladdkakemuffins och det blev gooooott!!! Varma med iskall mjölk, min lycka är total! Nu sitter jag och läser, har precis smockat i mej 3 muffins. Receptet kommer från Marias cupcakes, bloggen finns länkad i min meny.
Puss!!


En rolig rubrik som jag tyvärr inte kommer på.

Hej :D

Ledsen för dålig uppdatering igår men jaja.

Idag är det söndag och jag har ridit och målat en liten tavla med en regnbåge. Jag älskar ju regnbågar som ni vet. Nu bara slappar jag och ska nog sätta igång att göra kladdkakemuffins. Uppdaterar mer senare!
//knäppisen på bilden

lördaglördaglördaglördaglördag

Hallå!!
What's up babes?! Nu är det ju lördag och idag ska jag nog köpa nya skor, dock inte typ sommarskor utan springskor. Måste träna upp min kondis, just nu är den på -15. (intresseklubben antecknar) Sen ska jag rida. Låter som en fin lördag i mina öron!!
Hoppas ni får en supermysig lördag :D
Puss och Kram xoxo
vem mer vill ha sommar nu?

Friday night

Heeey!
Nu är det faktidt inte fredag längre, men who cares. Jag ska snart sova, men ville bara säga godnattpuss till mina läsare :D Såå, GODNATTPUSSIS :*
Dröm sött!
image descriptionimage descriptionimage description
Puss och Kram xoxo

Bara för att Caty är sjukt cool...

...så får ni några fler videos. Vill ju sjukt gärna vinna knästrumporna. Jag älskar ju verkligen knästrumpor!<3

Sunny day ^^

Hellu!
Jag har precis ätit middag och ska nog sätta mig å göra en lista! Kul :D Jag älskar ju listor, hehe. Och inte liksom att följa listorna eller så, bara själva görandet. Typ komma på sakerna, skriva upp dom, komma på en ordning, jag vet inte vad som är så speciellt med listor. Men jag tycker allafall att det är himla kul.

Förut var jag ute och red i det fina vädret, så sjukt värt! Verkligen helt magiskt. Det  var liksom bara massa vårtecken överallt, blommor, fåglar, solen, luften. En sekund tyckte jag till och med att jag kände lukten av sommarlov! AAAAHHHHH!!!! *längtar*

Nu ska ni få lite fler sköna videos att titta på.
Enjoy!

Puss och Kram xoxo

Dagens outfit 11/4

Gårdagens outfit! Dagens outfit är: onepiece!<3


Gomorron :D

HEEJ läsisar!
Godmorrron på er! Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att hovslagaren ska komma och jag se till att min lilla pålle sköter sej :)
Det var egentligen allt jag hade å säga, så ni får en liten fin bild på...?


MOLN!<3


Rädda mej!!

Jag behöver hjälp!!! Snälla kan nån komma med godis till mej?!?!

Just nu tittar vi på nått konstigt program, är rätt trött.....
Men ska nog kolla på revenge och kanske djungelns drottning. Och äta nått gott. Tror faktiskt att jag ska göra bananchips nu!


Våra två videobloggar!

Här kommer två asroliga filmer som jag och liv precis spelade in :D
GET READY




Kolla på dom, dom är bääääst!!

En rolig video som jag har gjort.


Det var faktiskt kul att spela in den här videon! Ni borde testa att göra samma sak!

Det tar aldrig slut!!

Ja, som rubriken säger; det kommer nya videos hela tiden och jag tycker att ni borde få se dom allihop! Så här kommer det några till hehe.

KÄRLEK

Ap-coola videos by Hofh :D



Visst är hon awesome?!

Puss och Kram xoxo

MY CRAZY MIND

Jag skulle springa upp för trappan och upp i mitt rum för att hämta min laddare, och nedanför trappan stod det någonting. Min första tanke var: "Varför sitter det en hund där?"
#thestoryofmylife

Annars har jag precis sett finalen av Top Model Sverige. Alice var en värdig vinnare!

GONATT!
image description

Inspiration!

HEJ :D
Jag är så himla peppad inför sommarn! Jag ska fixa på typ en "balkong" så att den blir somrig och jättefin! Den ska bli lite vintage-lantlig med blommor i överflöd!! I sommar när jag har fixat den ska jag ha typ ett dessertbord/bakbuffé med cupcakes och annat gott!
Så, för att bli inspirerad, surfade jag in på we heart it och lånade lite bilder som jag satte ihop till ett kollage. Som sagt är ingen av bilderna mina, alla finns på we heart it och jag sökte efter ord som flowers, garden, vintage och olika kombinationer av dom orden.
Get inspired!


Vad tycker ni? Borde jag göra mer sånna här kollage?

Puss och Kram xoxo

Boktips #35

Titel: Jinx - tur i oturen
Författare: Meg Cabot
Typ av bok: Vene?
Handling: Jinx har hela sitt liv haft otur. Alltid klantat till det. Men nu när hon åker till New York för att bo hos sin moster och hennes familj. Men jo. Hennes kusin Tory verkar absolut inte glad att se henne, och verkar sabotera allt hon gör. Till slut inser Jinx att hennes kusin är värre än hon någonsin trott...!
Lättläst? Ja.
Sidor: 204 sidor
Betyg: 10 av 10
Passar den mig? Ålder 12-14?
Övrigt: MEG CABOT IS THA BEST
Bild!
Jinx : tur i oturen

Boktips #34

Titel: Fyra dagar fyra nätter
Författare: Morgan Matson
Typ av bok: Asbra bok
Handling: Amy's pappa har dött, och hennes mamma bestämmer att dom ska sälja sitt hus och flytta till en helt annan delstat. "För att börja om på nytt", som hon säger. Medan Amy's mamma åker i förväg för att gör i ordning huset är Amy ensam kvar. Hennes tvillingbror är på avgiftning. Sedan kommer Robert som ska köra henne till det nya huset. Egentligen skulle dom åka enligt ett schema som Amy's mamma gjort, men dom bestämmer sig för att göra en roadtrip genom USA istället...
Lättläst? Ganska?
Sidor: 347 sidor
Betyg: 10 a 10 !!!!
Passar den mig? Alla borde läsaläsaläsaläsa!
Övrigt: DEN ÄGER!
Bild!
fyra dagar fyra nätter

många boktips...!

#31
Titel: Dyk i
Författare: Kate Cann
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Handlar om Coll som har världens jobbigaste mamma och simmar en gång i veckan. Plötsligt får hon syn på en kille i bassängen och dom träffas. Gissa vad som händer?
Lättläst? Sådär.
Sidor: 203 sidor
Betyg: 10 av 10!
Passar den mig? Rekommenderas till alla över 14? kanske 13?
Övrigt: Del 1 av 3
Bild!

#32
Titel: Djupt vatten
Författare: Kate Cann
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Fortsättningen på dyk i. Så om man gillar den ska man fortsätta läsa!!
Lättläst? Sådär.
Sidor: 202 sidor
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? Rekommenderas till alla över 14? kanske 13?
Övrigt: Jag har inte läst den, men Linnea har och jag har läst dom andra två i serien. Denna är del 2 av 3.
Bild!
Djupt vatten (pocket)

#33
Titel: Över ytan
Författare: Kate cann
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Tredje boken i serien. Somsagt, om du gillar dom två första borde du läsa denna oxå!
Lättläst? Sådär.
Sidor: 205 sidor
Betyg: 10 av 10
Passar den mig? Rekommenderas till alla över 14? kanske 13?
Övrigt: Del 3 av 3
Bild!
Över Ytan (inbunden)

YO :D

HEEEJ LÄSISAR!
wazzup?

Jag             vet             inte                    riktigt                          vad                          som                       är               med                 mig                          idag.



Men imorn blir nog en bra dag!
Jag veeeet, jag ligger asmycket efter med boktipsen men imorron kommer jag i fatt! HEHE.

To-do-list for tomorrow:
Sova.
Vakna.
Äta frukost.
Chilla.
Fixa i stallet.
Duscha.
Ringa nån (?)
Kanske baka.
Blogga (for sure)
Försöka få 100 followers på instagram. (HJÄLP MIG!)
HEHE.
Måla eller nått.
Vara GLAAD :D
Skriva roliga listor.
osv, osv, osv, osv,osv, osv

Ni förstår hur hektiskt mitt liv är. Speciellt som det är påsklov. hehe. Vi får se om jag hinner med allt. Speciellt vakna, det har jag nog inte tid med!!

Men eftersom jag är så snäll, ska ni få en (eller 2 kanske?!) Caty videos. YAY :D


awesome is THE word!

Puss och Kram xoxo

Ännu mer coola videos...


gällande den sista videon vill jag bara säga: Sjukt modigt att erkänna det! Kan inte ha varit lätt ;)

Mer videos :)

HALLÅ!!
Nu ska ni få lite flera braiga videos, temat är mode och skönhet :D

Fett coolt, eller hur?!

Rubrik

Hej!!
Nu sitter jag i soffan, som har blivit mitt hem på sistone, och äter ja, du gissade rätt, GODIS :D
Idag vet jag inte vad som händer. Men den här veckan kommer bli fett nice. Jag ska baka regnbågs-cupcakes. Hehe.
Hoppas ni har haft en skön och avslappnande påsk!<3
Puss och Kram xoxo


Fina Finspång

Hej läsisar!
Nu sitter jag hos mormor och morfar i Finspång. Vi har just ätit kvällsmat, haha. Pensionärstider eller hur?
Idag har jag badat i simhallen här och ätit påskmat. Inget mer. Effektivitet är nyckelordet för min dag, hehe.
Ville bara att ni skulle veta att jag lever. Nu ska jag fortsätta spela vändåtta och förhoppningsvis vinna lite (pengar).
Puss och kram xoxo

 


Sprid denhär bilden ;D


Det här visste ni inte om Caty!



Puss och Kram xoxo

Lite feta videos, hehe

HEEJ ^^

Jag tänkte att ni ska få se lite grymma videos! Nämligen Caty som sjunger och spelar gitarr! Vem slår det lixom?! Hehe.
Men här är två av hennes låtar. Jag tycker Day and Night är asbra! Vilken tycker ni är bäst?




Antagligen kommer det fler av hennes videos, dom är ju asgrymma!

Påskpaket 2

GLAD PÅSK!!<3


Follow me on instagram!

@louisematteiraxberry is ma' name


Bilder!!


hehe

TJENA!
Jag är så jäkla trött just nu! Har typ gjort cakepops från klockan 10 tills nu, sjukt jobbigt. Men roligt oxå :D Faktum är att en av anledningarna till att det tog så lång tid var att den vita chokladen som man ska smälta blev helt grötig och tjock. Så sjukt konstigt. Men vi färgade den och den blev typ till marsipan. hehe. Men annars gick det bra, fast det var ganska svårt att få det att likna påskfigurer. Men jaja.
En annan awesoome sak är att vi har alla kanaler nu. Fram till den 20 april typ. YAY.
Eftersom jag har alla bilder på mobilen så blir det ett inlägg med bara bilder. Sen så blir det ett påskpaket, men det ser inte ut som det första ska ni veta!
PUSS OCH KRAM xoxo

Boktips #30

Titel:
Författare:
Typ av bok:
Handling:
Lättläst?
Sidor:
Betyg:
Passar den mig?
Övrigt:
Bild!
Titel: Fråga Alice
Författare: Anonym
Typ av bok: Dagbok-format
Handling: Handlar om Alice som skriver dagbok och råkar komma i kontakt med droger. Låter klyshigt, men ge den en chans!
Lättläst? Tror det.
Sidor: 185 sidor
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? 13+
Övrigt: En sann historia.
Bild!
Puss och Kram xoxo

PÅSK!!<3

Nu har jag jag PÅSKLOV!!
Sååå nice!! Jag har gått påskkärring med liv och linnea, så jag har snacks för ikväll :D
Nu ska jag bara chilla!
Ni ska få ett boktips idag och sen blir det MYCKET uppdatering imorn. Påskpaket, cakepops, bilder från idag och mer!:)
Puss och Kram xoxo


Påskpaket nummer 1!

PREMIÄR PÅ PÅSKPAKETEN!
Ni kommer alltså få ett varje dag som det är påsk. Torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. Här kommer det första!
1 boktips!
Boktips #29
Titel:
Författare:
Typ av bok:
Handling:
Lättläst?
Sidor:
Betyg:
Passar den mig?
Övrigt:
Bild!
Titel: Sorgfjäril
Författare: Ingelin Angerborn
Typ av bok: Lite spökaktig, bra bok!
Handling: Alice och hennes familj har flyttat till ett charmigt hus ute på landet. Eller som Alice säger: Ett sunkigt kråkslott alldeles för långt ifrån stan. Men efter ett tag börjar konstiga saker hända. Telefonen slutar fungera, teven slår på sig själv och det dyker upp en konstig fjäril hela tiden. Vad är det som händer i huset egentligen?
Lättläst? Ja
Sidor: 207 sidor
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? Passar i åldern 9-12
Övrigt: Bästa Ingelin Angerborn-boken!
Bild!
Sorgfjäril

1 rolig bild!
image description

1 rolig historia!
Detta har hänt på riktigt! Men inte mig, utan en tjej som skrev det på en annan blogg. Så all cred till henne!
"När tjejen var på bio så satt hon i sin fotölj och väntade på att filmen skulle börja. Då stack han som satt bakom henne fram sina fötter på hennes armstöd och gissa vad hon gjorde? Nöp tag i hans tår! Haha, då drog han snabbt tillbaka fötterna...!"
1 recept!
http://www.recept.nu//1.321401/leila_lindholm/efterratter_godis/agg_mejeri/leilas_hi_hat_cupcakes

1 knäpp fakta om mig!
Mina tår är helt böjda, haha!
1 tips!
Godaste mackan är helt klart typ en ljus fralla, smör, ost och aprikosmarmelad!! PROVA!
Puss och Kram xoxo

Drömliv?

Hej.
Förlåt för usel uppdatering igår. Men jag var verkligen trött och sur igår...
En sak som jag undrar är: hur är det med dom kända bloggarna och bloggerskorna? har dom aldrig dåliga dagar? Deras liv verkar så perfekt. Självklart kan det ju vara så att dom inte vill skriva om sånt på bloggen, men om man säger att den handlar om sitt liv, och bara skriver om dom bra sakerna där, är man ärlig då? För om man bara skriver om dom bra och coola sakerna i sitt liv, då tror ju folk att dom har värsta drömlivet. Och har dom verkligen det? Jag vet inte. Men det kan vara intressant att tänka på.

Iaf, MIN blogg handlar ju om MITT liv, och det är inte perfekt. Så ja, det kanske inte alltid är asbra uppdatering och jag kanske mår dåligt ibland. Men that's life you know!

Förresten så är det första påskpaketet på gång!! So excited!!

Puss och Kram xoxo


Dagens outfit 4/4

Heej!
nu sitter jag i bankex och väntar på bussen (hehe) och då får ni helt enkelt en bild på min kjol och mina leggings för dagen :)


Fler boktips?

Hej hallå!!!!
På torsdag kommer ju somsagt det första påskpaketet. Men innan ska det komma två boktips, enligt mn planering. Men jag paaaaaallar inte, hehe. Läser ni ens boktipsen?! Men jag ska INTE sluta med dom, det finns alldeles för mnga bra böcker för det.
Men jag antar att jag ska skriva om min vardag? Den är tråååååkig! Jag vill att det ska hända nått kuuuuul!!!!
Hehe.
Välkommen till mitt liv ;D
Puss och kram xoxo
Min fina cakepop! Är supertaggad över mina påsk-cakepops jag ska göra på fredag!

Boktips #28

Titel: 10 saker jag hatar med mig själv
Författare: Randa Abdel-Fattah
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Handlar om Jamilah som har två liv. Bokstavligen. I skolan är hon den blonda Jamie som ingen egentligen vet särskilt mycket om, men som smälter in perfekt. Hemma är hon muslimen Jamilah, som pratar arabiska och spelar darabuka i ett band. Men hon orkar inte mer. Det börjar bli svårare att dölja sin sanna identitet, vilken den nu är?
Lättläst? Njaaa, sådär.
Sidor: 300 sidor
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? Alla över 13 borde läsa!
Övrigt: ?
Bild!


Puss och Kram xoxo
Bust:
96.52 cm
284.40 kr
Boktips Mall:
Titel:
Författare:
Typ av bok:
Handling:
Lättläst?
Sidor:
Betyg:
Passar den mig?
Övrigt:
Bild!
Påskpaket!
Innehåller:
1 boktips
1 rolig bild
1 tips
1 skämt/rolig historia
1 recept
1 knäpp fakta
Vill ha:
Godis-skopa                     99:-
Cupcakeställning                99:-
Kitchen Aid Artisan        ca 5000:-
Vintagekavaj                   248:-
NEW YORK!
Vintage:
Screaming Mimi’s, 382 Lafayette St
newyorkvintage.com
Village Style
111 East 7th Street, New York, NY
10009, USA
New York (broadway)
Topshop, 478 Broadway
10013
United States
What goes around comes around
DEsigual
Off broadway boutiqe (Lynn Dell!)
storgatan 54 cafe chocolat
osmakligkonst
andvändarnamn: barbapappa10
lösenord: FELIX123
kp:
freymy
skype
carina99
bankexlollo
Svartanaglar99%
chokladbolle99
cocopops
☻☻☻☻☻☻☻
❁❁❁❁❁
♦♦♦♦♦
˙·٠•●Ƹ̴Ӂ̴Ʒ●•٠·˙
◕‿◕
◠‿◠
★★★★
♥♥♥♥♥
♪♫♪♫♫♪♫♪♫♫♪♫♪♥♫
❥ ❥ ❥
♡♡♡♡♡♡♡♡
☮☮☮☮☮☮☮☮
ツツツツツツ
✿✿✿✿✿✿
ღღღღღღღ

Taggad!!!

Heeej!
Jag är sjuuuukt taggad för att gå påskkärring på torsdag! Hehe, jag och liv (och linnea?) kommer äga o få massa godis!! På fredan ska jag baka påsk-cakepops. Kommer bli gott och fiiint! Men sen på påsklovet har jag ingen aning om vad jag ska göra, förutom att jag vill baka cheesecake...
Men i påsk kommer det ju påskpaket, alltså får ni fem stycken påskpaket! Det första kommer på torsdag. Menjag lovar att ni får bilder från påskkärringinvasionen!!
Men kan nån je tips på vad man kan göra på påsklovet?
Hehe, Puss och Kram xoxo
image description

Vafan?!

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!!
Det f*ckin snöar!!!!!! Baaaaaaajs!!! Jag vill inteeee!!!
*depressed*


Boktipsbomb! #20 #21 #22 #23 #24 #25 #26 #27

Nummer 20!
Titel:
Författare:
Typ av bok:
Handling:
Lättläst?
Sidor:
Betyg:
Passar den mig?
Övrigt:
Bild!
Titel: Harry Potter-serien
Författare: J. K. Rowling
Typ av bok: Fantasy
Handling: Handlar som Harry. Seriöst, alla vet väl vad det handlar om?!
Lättläst? Nej.
Sidor: Många! Boken med flest är nog över 1000 tror jag!
Betyg: 10 av 10
Passar den mig? ALLA BORDE LÄSA!
Övrigt: Finns 7 delar i serien, alla börjar med Harry Potter... 1: och den vises sten 2: och hemligheternas kammare 3: och fången från Azkaban 4: och den flammande bägaren 5: och fenixorden 6: och halvblodsprinsen 7: och dödsrelikerna
Bild!
Nummer 21!
Titel: Twilight-serien
Författare: Stefanie Meyer
Typ av bok: Low fantasy / Romantik
Handling: Handlar om Bella och Edward, hehe.
Lättläst? Nej.
Sidor: Typ 500?
Betyg: 10 av 10
Passar den mig? Alla över 11(?) borde läsa!
Övrigt: Del 1: Om jag kunde drömma Del 2: När jag hör din röst Del 3: Ljudet av ditt hjärta Del 4: Så länge vi båda andas Annat: Bree Tanners andra liv
Bild!
Nummer 22!
Titel: Den tatuerade mamman
Författare: Jacquline Wilson
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Handlar om Star och Dolphin och deras knäppa och obalanserade mamma Marigold. Men hon blir bara värre och värre och till slut får Star nog...
Lättläst? Ja.
Sidor: 364 sidor
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? Kanske 10-13 år?
Övrigt: läsläsläsläsläsläsläsläsläs
Bild!
Den tatuerade mamman
Nummer 23!
Titel: Det fattas en tärning
Författare: Johanna Thydell
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Handlar om Puck som är 16 år och har tappat kontrollen helt. Hon är helt lost. HAHA, låter knäppt och tråkigt men åh så bra!
Lättläst? Ja...?
Sidor: 205 sidor
Betyg: 8 av 10
Passar den mig? Passar 13+
Övrigt: ?
Bild!
Det fattas en tärning
Nummer 24!
Titel: Klara-böckerna
Författare: Pia Hagmar
Typ av bok: Hästbok/Ungdomsbok
Handling: Handlar om Klara som är 13 år och älskar hästar. I hela serien får man följa Klara i hennes kamp om att få börja rida. Återigen låter det skiiiiiit-tråkigt, men äger!
Lättläst? Ja.
Sidor: Kanske 200?
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? Passar nog hästintresserade i åldern 9-12
Övrigt: Finns väldigt många böcker, kolla upp den första och börja plöj igenom serien!
Bild!
Nummer 25!
Titel: Oktober
Författare: Cannie Möller
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Handlar om Lassie och Johan och deras resa genom tonåren... (det lät ju spännande, NOT)
Lättläst? Njaaa...
Sidor: 399 sidor
Betyg: 7 av 10
Passar den mig? Åldern 13+ ?
Övrigt: ?
Bild!
Nummer 26!
Titel: Natthimmel
Författare: Sofia Nordin
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Handlar om Tilda som är osäker på sig själv och inte tycker att hon passar in. Men så börjar en ny kille i hennes klass och en helt ny värld öppnar sig för Tilda. (det lät väl spännande?!)
Lättläst? Ja.
Sidor: 288 sidor
Betyg: 9 av 10
Passar den mig? Passar kanske ålder 11-13?
Övrigt: ?
Bild!
Natthimmel
Nummer 27!
Titel: Blod
Författare: Åsa Anderberg Strollo
Typ av bok: Ungdomsbok
Handling: Handlar om Ida som plötsligt blir tveksam; är hennes pappa hennes riktiga pappa? Och vem är den här Manne?
Lättläst? Ja..
Sidor: 234 sidor
Betyg: 8,5 av 10
Passar den mig? Passar nog dom flesta? Kanske över 12 år, vad vet jag?
Övrigt: ?
Bild!
Blod
Puss och Kram xoxo

Hehe!

Hej!
Nu har jag gjort det första påskpaketet, det kommer på torsdag! Kul va?
Nu har jag ätit och ska nog dusha! Blir perfekt tajming; duscha, lägga upp dom 7 boktipsen, titta på How i met your mother, sova.
Hehe, TAGGA!
Puss och Kram xoxo

Se upp för boktipsbomben ikväll!!

Hoppas ni är sugna på att läsa, för ikväll kommer massa awesome boktips! Typ 7 stycken hehe...
Nu ska jag kanske rida snart och sen vet jag inte. Men jag måste ju fixa boktipsen så det lär ju ta ett tag med... Jag har
Tänkt ut att på påsklovet, som är inte imorn men veckan efter det, ska jag göra tidsinställda inlägg fulla med kul saker! Typ påsklovspaket, hehe :D
Vad vill ni att dom ska innehålla?!
Puss och Kram xoxo

RSS 2.0