Halli Hallå

Tjeeena! Jag känner mig konstigt glad idag ;D Har inte så mycket att säga mer än det, så är kommer en fin och användbar bild!

Asbra!
Puss och Kram xoxo

Älska listor

Hej!
Ni har säkert märkt att jag gillar att göra listor. Jag har redan skrivit flera här på bloggen. Jag vet inte riktigt varför jag älskar att göra listor så mycket. Likadant med att planera saker, till exempel fester. Det är bara så kuuuuuul! Sen brukar ju inte allt gå som jag planerat, men det är ju en annan sak!
Just nu skriver jag en lista på min iPhone om vad jag ska göra i sommar! Självklara saker är ju att bada och äta glass! Har ni några tips?


mums!

Puss och Kram xoxo

Hej...?

Jag har inget speciellt att berätta om, sitter och ska räkna matte, men GOSH vad tråkigt! Jag hade på mig min nya fyndklänning, men fick en känsla av att hela världen tyckte den var ful (förutom jag :) HAHA who cares :D Ändå kul att se allas miner när dom såg mitt brandgula (översättning: orange) hår ^^ Alltså måste erkänna at detta inlägg var rätt meningslöst. Om du har orkat läsa hit...trumvirvel...APPLÅDER xD

Jaja, kan tänka mig att jag ser rätt risig nu så ni får en bild på min drömdejt istället för en på mig...

I love it!!

Puss och Kram xoxo

Shopping i Norrköping

Hej!
Nu har jag kommit hem efter eftermiddag i systerstaden Norrköping :) Vi såg nån film i 3d visualiseringscentret och åt lite, sedan var shopping på schemat! Haha hittade inte särskilt mycket som inte finns i Linköping, men en cool affär som inte finns hemma hittade vi i en galleria! Den heter New Yorker och är ascool! Det var värsta rean och jag hittade en kjol för 35:- och en stickad 'klänning' för 49:- Fynd!
Tyvärr har min mobil och datorn blivit ovänner, så jag kan inte visa dem nu :(

Puss och Kram xoxo

Planer för idag :)

Hej!
Nu ska jag fara och rida, sedan ska jag med pappa och Felix till visualiseringscenter i Norrköping! Vi ska se på nån 3d film.
Hörs!
Jag har tagit bilden.
Puss och Kram xoxo

En liten fågel viskade i mitt öra...

att Christer Sjögren och Lotta Engberg borde pensionera sig. And i couldn't agree more.
Twitterfågeln :)
Btw, jag twittrar lite då och då, FÖLJ MIG! @louisemattei
För övrigt är jag jätterädd för fåglar :o
Puss och Kram xoxo

Världens bästa tv-serier!

Okej, mina favvo-tv-serier är:

ღ Glee
ღ Revenge
ღ Project Runway
ღ Elsas Värld
Kommer inte på några fler ;D
Men alla är 7kt bra! Så kolla på dom NU!
Elsas Värld
Puss och Kram xoxo

Varför?

Ni undrar säkert varför jag bloggar. Eller nä, det gör ni antagligen inte.
Men vad fan.
Jag berättar ändå.
Jag började blogga för att:
Jag vet inte riktigt.
Jag hade en blogg för väldans längesen men den enda som läste var min pappa, så jag vet inte varför jag fick ny motivation... Jag menar, hur återhämtar man sig efter det?!
Nej, men på senaste tiden har jag ju hittat många roliga/fina/intressanta bloggar som jag får massa inspiration av. Kanske är det därför?
Om den är texten är osammanhängande, förlåt, min brorsa tittar på "Evas Superkoll"...! Och hon pratar väldigt...genomträngande!
Men jag vill ha en Kitchen Aid.
Och jag behöver på något sätt tjäna ihop 3800 kr...
Några tips?
Ja, vilket intressant inlägg, huh?
Fin bild på mej, haha. #not
Puss och Kram xoxo

Spel till mobilen

Hejsan :)
Jag tänkte tipsa om två spel som jag är beroende av i princip ;D Dom heter MyTown2 och Pet Town. Dom finns till iphone, jag vet inte om dom finns till Android men jaja.
MyTown går ut på att bygga en stad. Man har olika mål man ska uppnå och samlar både pengar, XP och Population. XP är blåa stjärnor som man samlar för att levla upp. När man levlar upp finns det fler saker att köpa och använda osv osv. Lite svårt att förklara men man förstår efter ett tag :) Askul!
Pet Town liknande men det är djur som man köper så att dom flyttar in. Sedan ska man uppfylla djurens drömmar så att deras "soulmates" flyttar in. Sedan fortsätter man och uppfyller det djurets drömmar. Deras drömmar kan vara resor, att deras hus ska se ut på ett speciellt sätt, att äga en speciell affär eller att det ska finnas några speciella träd i "staden."
Tips! Använd inte dom här "sedelbuntarna" som man får i MyTown eller morötterna man får i PetTown direkt, utan spara dom! Det kommer löna sig efter ett tag! Man kan använda dom till att skynda på olika saker, men det är smartare att vänta!
Båda spelen är gratis, men man kan köpa mer virtuella pengar för riktiga pengar.
Bjuder på lite bilder av spelen :)
Kunde tyvärr inte rotera bilderna :(
Min stad :)
En liten del av min djur-stad :)
Puss och Kram xoxo

Tips om du har tråkigt!

Hej :D
Jag har prenumererat på ganska många tidningar och om man har sparat alla kan man göra rätt många roliga saker med dom gamla tidningarna. Till exempel kan man läsa igenom alla och klippa ut recept och liknande. Eller så kan man sälja dom ;D Annars kan man klippa ut alla serier och sätta ihop dom till en bok.


Fin bild jag har tagit va? #random

Puss och Kram xoxo

Jag äälskar det / Dip Dye

Hej :)
Nu har vi varit hos frisören och jag är så NÖJD! :D Jag har alltså färgat topparna oranget!
Här kommer lite bilder:

Tyvärr blev det webbcam men jaja. Ni lär få se andra bilder så småningom :D
Puss och Kram xoxo

Änligen!

Efter ett tags kämpande har jag lyckats få in en header och satt in en grön bakgrund. Ser väl helt okej ut. Jag har mycket att lära...
Bjuder på en bild av lite gröna rosor. Ser mumsiga ut! #random


Puss och Kram xoxo

Vår?

Hej!
Jag har precis varit ute och ridit och sitter nu här och lyssnar på Laleh. Hon är grymt bra! Hennes senaste skiva heter Sjung och är superskön!
Nästan all snö har smält nu och det känns som vår. Hoppaas att det inte kommer någon mera snö, men man ska ju inte hoppas för mycket. Vi bor ju faktiskt i sverige och det är bara februari. Nu ska jag nog försöka sätta ihop en design och sedan fortsätta sy på min klänning :) Bjuder på bilder sen!
Btw, imorn ska jag klippa mig! Ska bara klippa lite, men eventuellt färga topparna oranget! Efter det ska jag, mamma och brorsan gå på BOKREAN! Så kul!
Har spanat in den här boken:


Puss och Kram xoxo


Min önskelista :)

Hej bloggen!
Uppdaterade inte igår, men nu är jag tillbaka! Jag hade jättekul med mina tjejer igår och hade helt enkelt fullt upp! Jag tänkte lägga upp en outfitbild, men det tar så himla lång tid att ladda upp bilderna på datorn med min Iphone suck. Jag får försöka hitta någon annan lösning...
Men som rubriken säger, ska jag berätta vad jag önskar mig! Jag fyller inte år förrän i juni men det kan ju vara en lista över vad jag vill ha bara :)
Här kommer den!
På femte plats!

Ett par supersnygga, slitna shorts som ska införskaffas! Perfekt att matcha med en slapp t-shirt i sommar! Längtar!

På fjärde plats!

En jättegullig jeanstopp från Lindex som snart är ute i butik! Helt bedårande tycker jag :)

På tredje plats!

Asfin liten klänning! Min dröm-"lilla svarta!" Från H&M.

På andra plats!

CUPCAKESTÄLLNING! Ahhhh jag dööööör! VILL HA!!! Fanns en liknande på Lagerhaus, men den blev slutsåld på typ en vecka :( Är den inte fin?

Första plats!

En Kitchen Aid! Så himla fin! Dock i dyraste laget, 4995:- Men den sägs ju hälla i över 30 år! Och alla funktioner, ahh jag VILL HA DEN! Och angående färgen, alla har ju antingen röd eller mintgrön! Så jag tyckte att den här var fin, skogsbär heter färgen. Och den matchar mina marinblå bunkar, VIKTIGT ;D

Ja, det var väl min önskelista. Självklart önskar jag mig fred på jorden och annat härligt. Men det har jag tyvärr inte råd med :(
Ps. Ni kan väl skicka pengar så att jag har råd? Ds.

Puss och Kram xoxo

Cupcakes, resultat :)

Nu har jag alltså bakat och slampish'sarna har kommit!
Jag bakade två sorter, chokladminimuffins och citronminimuffins, och dekorerade dem på tre olika sätt.
Första såg ut så här:

Goa elr hur?!
Hahahahahahahahahahaha resten är uppätna av mina slampish's
haha ne.

Vilka ser godast ut?
Ps. här kommer bilder på slampish'arna. Dom är singlar och sökande (ELLER?) Ds.

Hahaha söta va?
Puss och Kram xoxo

Sportlovet är här!


God morgon bloggen!
Äntligen sportlov!!!! Så himla sköööööönt!
Men särskilt mycket sport vet jag inte om det blir, förutom att rida. Men det gör jag ju annars också :D Fast jag ska ju ha marathon med mina slampish's Liv och Linnea :D



Fina bilden har jag tagit i Frankrike med mina iPhone :D
Nu ska jag baka cupcakes! Uppdaterar med bilder på skönheterna! (hmm, cupcakesen eller tjejerna?)

Puss och kram xoxo

Veckans spellista!

Varje söndag kommer jag lägga upp de fem låtar som jag lyssnat mest på. Här kommer veckans lista!
Obs! Utan inbördes ordning!
1. When I held ya - Moa Lignell
2. Ai Se Eu Te Pego - Michel Teló
3. We are young - Glee
4. Born for this - Paramore
5. Mr Chicken - Deluxe
Grymt bra låtar! Lyssna och säg vad ni tycker :D
Puss och Kram xoxo

Bloggar som jag följer, del 2

Okej jag fortsätter att presentera några awesome bloggar!
Marias Cupcakes
(mariascupcakes.blogg.se)
Jag hittade den här bloggen när jag googlade på cupcakes, och bloggen är verkligen en oas av inspiration! SÅ fina bilder av fantastiska bakverk. JAG VILL OCKSÅ, haha :D Värt mer än ett besök!
Rosetter
(rosetter.blogg.se)
Jag tror att jag hittade den här bloggen när jag letade efter vintage-bloggar eller liknande. Det är Agnes som skriver om fina saker. Kul också att hon bor i Norrköping. Nästan grannar ju :D Inte mest uppdaterade bloggen ever, men när det kommer ett inlägg är det värt att läsa, tro mig!
Sannies
(sannies.se)
Jag hittade den här bloggen när jag googlade efter bilder på Hayley Williams. Det dök upp en teknad bild som var otroligt lik, och jag klickade genast på den! Och inte blev jag besviken, en jättefin blogg om Sannie som då bodde i USA och jobbade som au pair kom fram. Hon tecknar jättefint och har en väldigt mysig blogg. Just nu bor hon i London med sin pojkvänn och pluggar.
Steffy's Pros And Cons
(steffysprosandcons.blogspot.com)
Det var faktiskt Rosetter som tipsade om den här bloggen. Asgrym om vintage och annat kul! Enda bloggen jag följer som är på engelska. Jättefina outfitbilder och hon har en affär med vintagekläder som hon har fyndat! Inte alltför dyrt, men med frakt blir det ju lite ändå...
Det var bloggarna jag FÖLJER! Hoppas du hittar en ny blogg som du gillar!
Puss och Kram xoxo

Bloggar som jag följer, del 1

Alla bloggar som jag följer finns länkade till höger, men jag tänkte berätta lite om hur jag hittade dem och varför jag fortfarande läser dem.
Filippa
(filippao.blogg.se)
Jag hittade Filippa på Stardoll, en webbsida som vi båda var medlemmar på. Men hon har slutat nu och ärligt talat har jag tappat intresset lite med...
Anyway, på henne presentation stod hennes bloggadress och jag kollade vad det var. Bingo! Jag var fast. Filippa är jätteduktig på att fota! Men jag vet faktiskt inte varför jag fastnade för hennes blogg. Hon är den enda som lever ett någorlunda "vanligt" liv eller vad man ska säga.
Sjukt bra blogg i varje fall!
Foki
(fokis.se)
Jag surfade runt lite på nätet för ett tag sedan och hittade bloggen. Den hade då varit populär länge, men det var första gången jag såg den. Det är nog ganska många som känner till bloggen, så det är onödigt med en sådan lång presentation. Sjukt söt tjej som designar sjukt söta kläder! Och hon bor i Thailand, så man lär sig ändå lite om Asien!
Hofh
(hofh.myshowroom.se)
Jag kommer ärligt talat inte ihåg hur jag hittade den här asgrymma bloggen! Konstigt nog är det mitt senaste "bloggfynd." Men den här tjejen är grymt cool med sin coola stil, kärlek till apor och livliga fantasi. Jag kommer inte på något mer att skriva, den här bloggen måste besökas!
Leila Lindholm
(www.leila.se)
Det här är faktiskt Leilas hemsida, men hon har en blogg som man lätt klickar sig fram till. Jag älskar hennes recept och har hennes senaste bok; Hello Cupcake! Man blir så inspirerad av henne och hennes recept, man vill bara sätta igång och baka!
Det var fyra superbra bloggar! Uppdaterar snart om fyra till!
Puss och Kram xoxo

Mer om mig...

Haha, jag sa att detta inte var en egoblogg, men ni måste ju lära känna mig lite ändå!
Jag heter alltså Louise Mattei och är 12 år. Jag fyller 13 i juni. Jag älskar hästar, jag har en egen ponnyhäst som heter Carina (jag har inte döpt henne) men hon är lite liten. Än kan jag rida henne, men snart måste jag rida på en av våra två andra hästar, Minsta eller Winnie. Jag har alltså en egen häst (bortskämd, jajamän serru). När jag inte kan rida henne längre ska vi försöka köra in henne så att hon kan dra häst och vagn på sommaren och släde på vintern. Mitt andra intresse är att baka. Min kompis Liv säger att jag bara gillar att baka för att det är gott, men jag fortsatte ju även fast det bara blev bränt och äckligt i början? Jag gillar cupcakes (mina kompisar säger att jag är besatt!?) och söta saker som macarons och cakepops. Jag gillar även att läsa böcker, sy och andra roliga saker. Jag gillar även att läsa bloggar, följer ett par stycken. Annars spelar jag piano eller pratar kanske franska, det är mitt andra modersmål faktiskt. Min pappa är från Frankrike och mamma från Sverige. Jag gillar vintage, eller egentligen fina saker. Och gamla saker är faktiskt ofta väldigt fina! Men bara så ni vet, vintage, retro och second hand är inte samma sak! Jag skulle kunna fortsätta läääänge, men jag vill ju inte att du ska somna.
Om du läste ända hit, TACK!

Puss och Kram xoxo

Nämen GRATTIS!

Som sagt, GRATTIS! Du hittade hit! Och jag lovar, du kommer att vilja komma tillbaka! I min blogg kommer du få läsa om mitt ASGRYMMA liv, mina kändiskompisar, mig, mina kläder osv....
HAHA SKOJADE BARA! Detta är INGEN ego-blogg med bantnings tips! JAG LOVAR! På hedersord :)
Men snart kommer mer om mej, mitt CRAZY liv och mina intressen. Men även om varför jag bestämde mig för att börja blogga (spännande va ;) !!
Puss o kram xoxo

RSS 2.0