Nu är jag heeeeeeemma!

Ja. Ville bara att ni skulle veta. Är sjukt trött.
 
Hörs imorn!<3
Mycket fin bild....

Från Tättö

Heej!! Nu ligger jag på plajan och har badat två gånger :D det är awesome här!! Vi har hittat på massa bus som t ex liv stoppade huvudet i sanden. Handdukssanden.


About tomorrow

Sorry för dålig update idag. Har haft fullt upp. Imorn åker vi till Tättö över dan för att bada och träffa Liv :D Så kommer inte kunna blogga på dator imorn, men förvänta er några smaskiga mobilupdates :D (smaskiga?? Herregud ^^)
 
Vi hörs imorn :)
Snyggis-tröjan jag köpte i Frankrike :D

kan jag få allas uppmärkasamhet, tack?

Jo, det är såhär att en tjej som heter Hilda har en tävling på sin blogg där man kan vinna ett porträtt tecknat av henne. Det kan vara på dig eller din kompis eller vem som helst. För att vara med ska man rösta på hennes teckning i en annan tävling.
 
Här kan ni anmäla er och läsa mer om tävlingen.
 
Här är teckningen hon tävlar med.
Visst är hon sjukt duktig?
 

Hej bloggeeeeeen

Tänkte bara typ säga gonatt eller nått. Ska snart kolla på work of art :DDD
Så, ja.
 
GONATT!

Saftig saft i gigantisk kastrull

Åsa håller på att göra typ vinbärs och rabarbersaft och det luktar sååå GOTT! 
Kastrullen är GIGANTISK
Såhär såg jag ut när jag insåg att jag ska till mamma idag och inte kommer få smaka på saften före TRE VECKOR D:
BUHUHUHU

Dagens outfit 29/7

 
 

Sömngångare????

Godmorgon!
Jag pratar mycket i sömnen, har alltid gjort det. Men för nått år sen kanske, upptäckte jag att jag hade GÅTT i sömnen. LÄSKIGT!! Jag och min bror sov i samma rum, våra sängar stod typ parallellt med varandra. Felix sov dock i våningssäng. Jag gick alltså och la mig i min säng, och vaknade i hans. Dafuq????? Jag hade liksom klättrat upp för en stege i sömnen???? Knäppt! 
 
Sen imorse när jag vaknade så sa pappa: Vad gjorde du inattt? Jag ba Va?? Sov kanske? 
Då låg min kudde i pappa och åsas rum. Jag hade tydligen gått in i deras rum, med täcke och kudde och allt, och frågat om Felix var där, sen gått tillbaka. + att jag smällde i dörrarna så alla vaknade. Utom jag. 
 
Tänk om jag har gått jättemycket i sömnen fast jag inte har märkt det??? Läskigt juuu o.0 
 
Går ni i sömnen?
Blomma som kanske går i sömnen. Man vet aldrig.

Glass är gott

Nu är lördagen nästan slut. Idag har jag jobbat på min tidning och plågat mig själv genom att kolla på massa snygga kläder. Det är typ mitt nya beroende! Haha nee då ^^
 
Men ja, ville bara titta in och säga gonatt :D
Puss och Kram xoxo
Åh vad jag gillar den här bilden! Vet inte varför doe ^^

Min stil

HEY läsisar!
 
Jag tänkte på en sak förut. Hur jag skulle beskriva min stil. Då kom jag fram till att...
 
30% är kawaii-inspirerat
30% är vintage-inspirerat
30% är street/skate-inspirerat (asså typ caty-style)

Sen var det ju 10 procent kvar då. Och dom är...
10% konstiga kläder som jag inte kan förklara varför jag gillar
 

Japp, nu vet ni :D
Bild från när jag var med Linnea ^^

Kan du ge mej pengar

Hej jag är fattig D: 
Och jag äter jordnötsBÅGAR. 
Gott.
HEJDÅ ^^
Fin bild som inte har med inlägget å göra. Det är en rosa blomma :D

Lördag

HEJ, idag är det lördag. Konstigt. Vet inte vad jag ska göra idag. Imorn åker jag och felix till mamma och nästa vecka åker vi nog på en jättemysig camping med henne :) Sen ska vi till Kolmården också! Roligt ska det bli, var länge sen jag var där sist! Det roligaste är ju delfinshowen och "Barnens Värld" eller vad det heter där det finns massa getter!! ÄLSKAR GETTER! 
 
Jaja, hörs lite senare!
Hahahahahahaha!

My wants atm!

HEY, sitter och slötittar på os invigningen, riktigt trist är det ju nu. Men jaja. passar på att plåga mig själv genom att kolla på SUPERSNYGGA kläder. Kolla bara.
från ebay
från ebay
från hm
 
Och den finaste hoodien ever: My little pony-hoodie!
 
 

Älska rea<3

HEJ, nu är jag tillbaka från stan :) Det var superkul! Det var ju ÄNNU MER rea nu än i förrgår!! Så köpte ganska mkt :D Men inget var dyrare än 25 kr! 
Det här köpte jag:
Knästrumpor, som mina lila och orange'a fast i dom här färgerna! 13 kr st på Lindex
Solglasögon (dom bruna är nya) 25 kr på JC
Halsband med kanin i hatt - Glitter, 20 kr
Lego-ring från glitter - 20 kr
Rosetter - Glitter 10 kr
Halsband - 7 kr
Peace-berlock från glitter - 10 kr
Halsband med öga - Gina 19 kr
Knästrumpor med coolt mönster  - Gina 19 kr
Diadem - Lindex 15 kr
 
AWESOME! Nu ska jag ut med båten, hejdå!

En stad där jag bor

Nu ska jag snart in till stan och träffa Linnea :) Vi ska köpa allt vi såg på rean i förrgår när vi inte hade några pengar haha ^^ Men idag ska jag cykla!!!!! Mina fötter har gåttgåttgått massa som senaste dagarna ju o.0 
 
Puss och Kram xoxo

Önskeoutfit!

HEY! 
Jag har satt ihop ett litet kollage med kläder/saker från Linn Lay. För Keela  har just nu en tävling där man kan vinna något därifrån! Men det här är iaf en superfin sommaroutfit som jag skulle vilja ha!
YEEY \(^.^)/

Igår var jag i göteborg det var kul

TJEEENA :D
Igår kom vi hem vid typ halv tolv och jag var helt slut efter allt gående och karusellåkande :) Har faktiskt inte så mycket bilder men jaja xD 
Vi kom fram i göteborg vid halv tolv och gick till Liseberg. Där åkte vi nlite karuseller och så. Sen vid typ 2 halv 3 gick vi därifrån och åt lite. Sen var vi på topshop, beyond retro och lite vintage butiker men jag hittade inget. Sen gick vi till Haga där Kawaii Design finns, men vi kom FEM MINUTER efter att ddom stängt!!! OTUR!! MEN, jag knackade på och hon släppte in mig :D YEEY! Tack söta du! Där inne fanns MASSOR med söta saker! kolla in hemsidan bara så förstår ni! Jag köpte en sån där liten grej som man stoppar i headphones-hålet på mobilen för att skydda. På var det en cupcake :D Och så köpte jag två hårspännen med grisar på ^^ 
Efter det gick vi tillbaks till Liseberg och åkte lite till :D Den bästa karusellen är virvelvinden! DEN ÄGER!
En bra dag!!
Random bild :)

I götet

Hej!! Just nu sitter jag på BK i Göteborg efter förmiddagen på Liseberg :D Har inte åkt jättemycket karuseller, jag gillar gröt enkelt inte saker som åker jättesnabbt. Däremot tycker jag om när det snurrar!! Så nåra sånna karuseller har jag åkt iaf :) nu ska vi som sagt äta, sen blir det shopping och dagen avslutas med mer Liseberg. YEEY \(^.^)/


Awesome dag :D

HEY!!
Hela dan idag har jag vart med Linnea. Vi gjorde våffeltårta :D Sen gick vi asdfghjkl-långt in till stan, stannade lite på ett berg vid vattentornet. Sen gick vi till nått ställe med ett vattenfall och massa blommor :) Vi skulle ju som sagt in till stan men när vi var typ framme var vi supersvettiga och törstiga, så vi gick till Trädgårdsföreningen först :D Det fanns enn lite "pool" med fontän som vi svalkade fötterna i och sen gick vi till lekplatsen! Den är JÄTTEROLIG!!! Jag åkte linbana, men en liten kille ville inte släppa den ifrån sig, så fick va lite klurig ;D Sen gick vi in till stan och köpte festis (GOTT!!) och gick och kollade på alla reor. Vi hittade superfina saker men hade bara 9 kronor (sammanlagt hehe)... Ska tillbaks på fredag 8D Sen gick vi den asdfghjkl-långa vägen hem, dog lite, och bara slappade. Och jag sjöng en sång. Bra dag helt enkelt!
Namnamnam TÅRTAN<3
Linnea uppe på berget :D (hon var glad)
Jag vid en bro!
Vattenfall typ
Pool och fontäääään ^^
Dom busiga tvillingarna som aldrig ville sluta åka ;D
"Aaaahhh, HAN KOMMER!"
Wiiiiiiie \(^.^)/
 
Puss och Kram xoxo

Dagens outfit 25/7


Slampish kommer idag!!!

Godmorgon alla fina :) 
Snart kommer Linnea och vi ska ha massa kul, göra våfflor och andra roliga saker :D Så kommer nog inte uppdatera särskilt mycket idag, kanske en mobilupdate för pappa ska tydligen "jobba" på sin dator idag(????). Men ikväll får ni dagen i bilder, for sure :D
 
Ps. Att jag kallar Linnea "slampish" har inget å göra med att hon är en slampa,,det är helt enkelt ett internt skämt xD För att understryka detta får ni en bild på ett lerhål!
Mycket fint ^^
 

Mumsigt med froyo

Hey!
För nån dag sen gjorde vi youghurt-glass med glassmaskinen. Det blev SUPERGOTT! Lite jordgubbar och smultron och glittret kommer av sej självt! 
Namnamnamnamnamnam!

Vanilj = sockervadd??

Hej alla läsisar, både gamla och nya! 
Idag vaknade jag NIO och skulle ut till stallet för att ta hand om min enhörning Carina. Blev en liten ridtur också :D Nu är jag tillbaka och känner mig SUPEREFFEKTIV. Vid den här tiden igår hade jag precis ätit frukost typ. Hehehehe. 
 
Men nu till det jag tänkte berätta. Jag fick lite kläder från mina kusiner för ett tag sen, och fick då även några parfymer. En heter Vanilla by Alyssa Ashley och luktar SOCKERVADD! Yeey! Hur awesome? Så det är min nya favoritparfym :D Ska spruta den i nacken varje dag ju ^^ (För om man har parfym i nacken så känner man det om man kramas! Mysigt va?)
 
Såhär ser den ut!
 

Dagens outfit 24/7


BeachCityFace

Lär mig mer och mer i Gimp och vill därför visa en till bild som jag redigerade för en stund sen. 
Vad tycker ni? 
Tipsar stort om Hofh's gimpskola, superduperbra och tydlig!
 
 

Rymdis<3

Hej :D
Jag älskar rymden och eftersom jag har börjat lära mig gimp försökte jag mig på att göra en rymdig bild. Såhär blev den:
What do you think? Tycker det blev ganska coolt faktiskt c: Och enkelt var det! Lär dig du med på Hofh's gimpskola :D
 

IDAG ÄR DET MÅNDAG

Hej alla fina läsisar!!
Idag har jag typ chillat och skrivit klart en novell hehehehe.
Nu har jag inget å gjöra. Ska nog baka kanske? 
Fin bild jag gjorde i gimp igår. DON'T JUDGE ME! 
 
PUSS \(^.^)/
 
Ps. JAG VAR MED PÅ HOFH'S BLOGG :DD För jag skickade ett vykort till henne när jag var i Frankrike :) Haha, skickade asmånga vykort! Till typ 10 pers ;D JAG ÄR POPULÄR! (skojar!)
 

Dagens outfit 22/7


Morfar 75 år

I förrgår var jag i Finspång och firade morfar som fyllde 75 år! Vi var på nån restaurang med jättegod mat och jag drack fanta i kaffekopp :D
MAT<3
Sur och söt kusin som...
...SMSAR UNDER BORDET! Fy Bettan!
Tårtaaa<3
Mmmm grädde :)
Fanta i kaffekopp!
Söt kusin<3
 
Det var jättekul att träffa alla och maten var asdfghjkl-god!
 
 

MAT in my HEART

I onsdags var Liv och hennes föräldrar hemma hos oss och grillade. Det var gott och roligt.
MAT<3
Namnamnamnam ^^
Smulpaj och chokladfondant \(^.^)/
Omnomnomnomnomnomnom<33333
Bär is gott.
Mitt nya mobilskal som jag gjorde :D
Liv äterrrrr.
 
Vi passade även på att ta lite fina bilder som jag kan visa lite senare. Då får ni även se min snygga glass-tröja från Miss Chewingum i Arcachon :D Bra kväll.

Lianbadet!

För några dar sen (tror det var i tisdags) va jag med Linnea. Vi åkte till ett hemligt badställe som vi kallar "Lianbadet". Såhär ser det ut när vi svingar oss i den livsfarliga lianen. Som chefar.
Jag svingar mej :)
Linnea plumsar i :D
Jag var bedrövad för solen bara försvann hela tin :(
Linnea bara fnissade. Knasboll.
 
Mycket trevligt och farligt.
 

Min köp från Sthlm

Here they are!
MIN FINA SWAG-TRÖJA!!!!!!! AWESOME!!!!
Leggings från Desigual<3
Min knästrumpor från American Apparell :D Ett par orange'a och ett par lila :D
 
Det var det jag köpte. ÄLSKAR ALLT<3
 
 
 
 

Stockholm

I torsdags var jag, mamma och Felix i stockholm. Här kommer bilder!
Häst o vagn i Gamla Stan
That's what happens in the Rikstad!
Colorez och Caty's Swag-tishor! OMG-varning!
Partynallen!
Jag kramar partynallen :D
Radiobilarna. ROLIGASTE ATTRAKTIONEN EVER! Älskar att krocka in i folk :D
När jag och Felix skulle åka Nyckelpigan. Läskigaste attraktionen ever!! Höll på att dö o.O
SOCKERVADD<3
Jag äter sockervadd med gaffel :)
Brorsan är nöjd och glad efter att ha åkt Blå tåget.
Jag är en val. Typ.
Såhär såg vi ut när vi åkte. Livrädd.se
Pizza på Pizza hut. Deras Taco-pizza är den enda pizzan jag nånsin smakat som är god. För den smakar taco :D
Snygga små tjejer!
 
Ja det var pretty much våran dag i Stockholm. Fast plus mycket shopping :D Ni får se mina nyheter i garderoben alldeles strax ;D
 
 
 

'Cause baby you're a firework!

Le 14 juillet, frankrikes nationaldag var superkul! På kvällen var det massa fyrverkerier och tivoli. Här är dom bästa bilderna, jag tog över 150 st ^^
Ingen aning hur den här bilden kom till, men den är cool ^^
Fyrverkerierna var över havet, så det blev en väldigt cool effekt.
 
Alla bilder är tagna av mig och får inte kopieras!
 

Dom sista bilderna från äventyret i frankrike :D

Fin kusin (före makeover)
Fin kusin (efter makeover)
Tavla som jag målade :)
Bedrövad kusin som drar i ett rep.
Tavlor.
När vi körde "La Rosalie"
Sandslott vi byggde :D
Arcachon.
Jag i väntan på glass i Arcachon :O
Kusin Louna's indianfläta :)
Melonsallad - godaste salladen everrrrr!
Tårtaaa!
Från teatern vi spelade. Tjej som pratar i telefon hela tiden och gammal tant :)
Jag som bagare :D
Chokladtårta med blåbärsfrosting och hallon på toppen!
GLASS<3
Starbucks på flygplatsen i Amsterdam.
 
Det kommer ett separat inlägg med bilder på fyrverkerierna från 14 juli.
Puss och Kram xoxo
 
 

Grattis morfar!

Just nu är jag på en restaurang i Finspång och har ätit massa god mat! Vi firar morfar som fyller 75 år :) Här kommer en bild på mig och min kusin Elisabeth. Snart kommer tårtan, TAGGA!!


Bloggen ligger lite efter

Hej alla finisar!
Känns lite som om bloggen ligger lite på efterkälken när det gäller mitt liv, så tänkte berätta lite om vad som hänt på sistone.
För ca en vecka sen kom jag hem ifrån Frankrike. Sen dess har jag varit med kompisar, familj och bara slappar. Igår var jag i Stockholm med mamma och Felix (min brorsa). Snart ska jag till Finspång och fira min morfar som fyller 75 år.
Ikäll kommer (förhoppningsvis) dom sista bilderna från frankrike. Kanske även bilder från Stockholm. Och bilder från i förrgår kväll då Liv och hennes familj kom och åt mat. Det var awesome :D
 
Nu ska jag gå och om organisera min garderob.
 
KRAMIS!<3
Frappocino från Starbucks  med mitt namn på. GOTT och COOLT om du frågar mig ;D
 
 

Pizza hut

Hej läsisar! Just nu sitter jag på Pizza Hut och väntar på min mat :) Det har vart en lång dag och mina fötter värker efter att ha gått så mycket. Men det var det värt! Vi har vart på Grönan, har köpt rätt mycket saker och jag har tagit massa bilder, men dom visar jag imorn. Puss och Kram xoxo


On the road

Hey! Nu är vi påväg till huvudstaden! Vet som sagt inte hur det kmr va med internet där, men vi får se :) Ville bara få er uppdaterade! Kram \(^.^)/


Bilder del 2

Ja.
Jag och min kusin Louna.
Supergott fruktspett.
Utsikt från världens skönaste hängmatta.
Fin kusin.
GLASS<3
SUDDIG BILD JUH OCH SNE
Ännu mer god glass :D
Snyggingar!
 
Sen är det så att imorn åker jag till stockholm så det blir troligtvis ingen uppdatering, men man vet aldrig eftersom blogg.se appen är fixad. Annars hörs vi imorn kväll.
 
Puss och Kram xoxo
 
 

Bra konversasion från ikväll

Liv: Alltså det finns ju stenåldern, järnåldern och bronsåldern. Så då borde det ju finnas Bajsåldern också!
Jag: Så allt var byggt av bajs alltså?
Liv: Ja eller att man bajsar mycket bara.
Jag. Hahaha, det här måste jag blogga om!
 
LOL
 

Bilder från frankrike på riktigt den här gången

Heiii!
Här kommer bilder helt enkelt.
På flyget.
Passade på att ta en fin egobild.
Lite hur det ser ut där omkring huset.
Stranden när tidvattnet vare nere.
Bror i träd med kusin i bakgrunden.
Jag gör "Bananen"
Jag efter att ha sprungit som en galning bland vågorna.
Jag älskar havet.
Farlig tjej påväg ut på äventyr.
 
Del 2 kommer imorn. Räkna med 110 delar guys! Haha :D
Gonatt!
 
 
 
 

Bilder från Frankrike

 
Hey there!
Tänkte berätta lite om resan. Den fjärde juli åkte jag, pappa, Felix (min bror) och Åsa till Frankrike. Närmare bestämt Cap Ferret som ligger nära Bordaux. Cap Ferret är ligger på en slags halvö med ena kusten mot atlanten och andra mot "Le bassin d'Arcachon". Där är det inte stora vågor, som en bassäng precis som namnet säger. Fast en mycket mycket stor och djup bassäng såklart ;D
Här är en liten karta så ni förstår.
Där har min farbrors frus mamma och pappa en stuga som vi bodde i. Det är seriöst 100 meter till "Lugna sidan" och ca 5 min med cykel till närmaste strand på sidan med vågor.
 
Bilder från resan kommer imorn!
Gonatt!
 
 

Hemma!!!

HEJ NU ÄR JAG I SVERIGE. 
 
Vi hörs imorn ni :D
Liten fin serie som jag gjorde för ett tag sen :)

Surf

 
Nu är det sista dagen i Cap Ferret, och förhoppningsvis har jag lärt mig surfa. Typ.
INSPO:
BEACH<3
Alla bilder från weheartit

Bilder del 2

 
Här kommer lite fler bilder som jag tagit med min kära Nikon "Omnom" D3100
Hästarnas hage
Vinbär
Jordgubbe
Mums :)
Blomma 
Coolt ljus
Katt och kattunge
Salvia <3

Kära näsklämma

 
Heyy!
Jag tänkte berätta lite om näsklämmor. En mycket intressant och lärorik video.
 
Vet inte vrf videon blev så "blurrig" (dåligt fokus) men det var ju lika bra. Hehe.

Bilder del 1

 
Jag tänkte visa lite bilder som jag tagit med min kamera :D 
Tårta :D
Popcorn :D
Roser
Trädis
Maräng \(^.^)/
 
Del 2 kommer imorn!
 

Tips på roliga/bra webbutiker

 
HEJ :D
Jag tänkte tipsa om lite bra ställen för internetshopping! 
Första stället är Tequila Star. Där finns massa bra grejer men det som jag gillar mest är deras halsband. Så coola!
Här är några:
Snygga va?
 
Ett annat bra ställe för smycken är Becca Design. Där finns massa snygga halsband med bl. a cupcakes.
Dom här är mina favoriter:
Sen finns det en sida som heter Coolstuff där det finns massa saker man absolut inte behöver men som man absolut vill ha. Kolla bara:
 
Najs va? Så nu har ni massa bra förslag när ni är ute efter den perfekta presenten!
Puss och Kram xoxo
 

Update fran frankrike :D

HEJ MIN FINA BLOGG :D
 
Nu skriver jag fran Cap Ferret dar jag ar just nu. Jag dor pa tangentbordet; for bokstaverna ar INTE dar dom ska osv. Men jaja. Vi har det superbra her och badar i vagorna massa :D BILDBOMB nar jag kommer hem :) Langtar efter mitt tangentbord >.<
 
Hoppas det regnar mycket i Sverige ;D
Puss och Kram xoxo
Superfin regnbage :DDD

Bilder från festen

 
Okej här kommer bilderna från festen jag hade den 29nde. 
William posar och Issa och Zara ritar på duken. 
Konstverket
Isabelles version av William
Liv ser ut att undra vad hon gett sig in på
Jag smakar på min fina tårta :D
Regnbågscupcakes
Tååååårtan \(^.^)/
Isabelle är glad :)
Isak äter cupcake
William - den evige posaren
Fina kompisar ska snart börja leka :D
Mitt uppe i leken 
Liv
Kindeägg i mitt loppisfynd :D
Liv med sin fina mustasch
Min kinderäggs-figur :D
 
En mycket lyckad kväll!!
 

Vad jag fick när jag fyllde år

 
Jag tänkte göra en video med det jag fick, här är den!
 
 
Fin stillbild ^^

Sommarutmaning #19

Nu skulle vi alltså erkänna våran största rädsla och någonting vi tycker är gott som är konstigt. Hehe.
 
 
Jadu..

Sommarutmaning #18

Okej, så den artonde utmaningen var att träffa en kändis. Och mot alla odds dök det faktiskt upp en! Vem? Kolla!
 
 
Hahahahaha VÄRT!

Sommarutmaning #17

Den sjuttonde utmaningen var en av dom roligaste tycker jag! Det var nämligen en fotoshoot :D
 
 
Här är några av bilderna:
OBS! Alla bilder ovan är oredigerade!
Här är dom "tuffa" bilderna. 
Och sist men inte minst, min favoritbild på Liv och Linnea.
Den här gången redigerad. 
Fotoshooten var före jag fick min kamera, så alla bilder är tagna med mobilkameran. Plus att det är stor copyright!
MINA BILDER FÅR EJ KOPIERAS UTAN MITT TILLSTÅND!
Kram :D
 

Sommarutmaning #16

Artonde utmaningen: Petshopgladiatorerna! Känsliga läsare varnas! Kan innehålla för mycket spänning ;D
 

Nu sticker jag!

YEEEY! Snart lämnar jag Sverige! 
Klockan fem går flyget till Amsterdam där vi sedan byter till Bordaux. Det kommer bli AWESOME! Men jag tror inte att det kommer finnas internet, så jag har fixat lite tidsinställda inlägg. Sommarutmaningarna tar en liten paus, dom kommer tillbaka runt den 15nde när jag landar i Sverige igen. Så det blir andra roligheter istället :D
 
Hoppas ni får det jättebra i Sverige och att det regnar mycket hähähähä :D
Puss och Kram xoxo
Bild på min katt Salvia :D Salle-vallan (>.<) 

Sommarutmaning #15

Okej, här är den femtonde utmaningen; att skriva en dikt.
 
Här är den:
Matlåda
Kall, äcklig pastasallad
Som äts i solsken
Är god ändå
Blaskig saft
Att bada i
Gör en kladdig
(konstpaus)
En nalle som sjunger
En chokladfontän som exploderar
En tröja med zebror
En L-formad brygga
En sommardag som aldrig tar slut
Det är lycka
 
Poeter: Louise Mattei Raxberry, Linnea Lolliepopklubban Andersson
 
JA, den är supercheesy, men jag suger på att skriva dikter så jaja :D

Sommarutmaning #14

Okej, här kommer den mest avslappnande av alla sommarutmaningar hittills; spa :) Checka vetja!
 

Sommarutmaning #13

Då kör vi igen! Nummer tretton är nog den tuffaste utmaningen, jag kände mig som en riktig ninja :D Kolla här bara:
 

Hej hej hemskt mycket hej

AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
På ONSDAG åker jag till Frankrike :DDDD
Sen efter det ska jag nog till en supermysig camping med familj och vänner.
Och så ska jag även åka till Sthlm, Götlaborg och Kolmården :D
AWESOME!!
 
Sen vill jag bara säga TACK för att ni fortfarande är kvar här fast jag bloggar så dåligt. Följ mig på Bloglovin' :D
 
PUSS

Sommarutmaning #12

Och den tolfte videon är här! Kolla hur rymdig jag blev, och hur DU kan bli det!
 

RSS 2.0